Despre noi

Despre noi

Firma noastra a luat nastere in aprilie 2005, reusind in scurt timp sa devina un nume cu rezonanta pe piata de profil, colaborand cu peste 30.000 de clienti de-a lungul timpului.

Fiind constienti de gradul din ce in ce mai ridicat al competitiei pe piata de produse IT din Romania, am hotarat inca de la inceput sa promovam produse brand de calitate incontestabila, dublate de preturi accesibile, totodata punand accentul pe imbunatatirea calitatii serviciilor oferite si implicandu-ne permanent in satisfacerea nevoilor tuturor clientilor nostri.

In domeniul proiectarii, instalarii, punerii in functiune, modificarii sau intretinerii sistemelor de supraveghere video detinem, din 18.09.2006, Licenta eliberata de Inspectoratul General al Politiei Romane. Astfel, suntem avizati legal sa executam oricare dintre aceste servicii si va putem pune la dispozitie personal calificat pentru acestea.

Pe piata caselor de marcat fiscale activam din anul 2005, fiind legal avizati privind service-ul si distributia aparatelor de marcat electronice fiscale marca Datecs si Activa.

DE CE SA CUMPAR DE LA EURO COMPUTER?

Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania.
Suntem pe piata de peste 12 ani, timp in care am devenit unii dintre cei mai mari comercianti din regiune in sectoarele in care activam. Experienta dobandita in tot acest timp este de fiecare data confirmata de rezultatele remarcabile obtinute cu toti clientii nostri.

Suntem un furnizor de servicii complete, portofoliul nostru acoperind o arie foarte intinsa: produse IT refurbished sau noi, case de marcat, echipamente de supraveghere video si, bineinteles, consultanta, service ori alte servicii pentru fiecare dintre aceste categorii de produse.

Actionam cu respect fata de toti clientii si intr-un mod corect din punct de vedere etic. Desi detinem o larga gama de produse, ne puteti contacta oricand daca doriti un produs care nu se afla in oferta noastra aflata pe site, iar noi vom face tot posibilul sa il punem la dispozitia dumneavoastra.

Seriozitatea este cartea noastra de vizita.

Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra.
Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati!

 

Durata de viata dar si fiabilitatea unui brand fata de un noname este mult mai mare. Produsele comercializate de catre societatea noastra sunt in proportie de 90% produse brand , achizitionate din SUA sau EUROPA.

Pretul produselor este mult mai mic decat al unui brand nou, iar raportul pret / calitate este mult mai bun decat al ofertelor de sisteme de pe piata romaneasca.

Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre.

Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.
Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda.